Coca Cola Τρία Έψιλον · Graduate Trainee Program

Η εμπειρία του Graduate Trainee Program της Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέσα από τη ματιά της Κλαίρης!

«Θυμάμαι πριν από ένα περίπου χρόνο, τέτοια εποχή και λίγο πριν τελειώσω το μεταπτυχιακό, ξεκίνησα την προσπάθειά μου για εύρεση εργασίας, με σύμμαχο την όρεξη μου για δουλειά και την δίψα μου για μάθηση. Έστελνα βιογραφικά, αναζητώντας πάντα την εταιρεία στην οποία μπορούσα να ταιριάξω και να αναπτυχθώ. Και έτσι έγινε!

Coca-Cola Τρία Έψιλον

Ξεκινώντας στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, με υποδέχθηκε μια εταιρεία με ανοιχτή αγκαλιά και με βοήθησε να αισθανθώ αμέσως αναπόσπαστο κομμάτι της. Είδα από κοντά το ταξίδι των αγαπημένων μου προϊόντων από την γραμμή παραγωγής μέχρι τα σημεία πώλησης. Βίωσα πραγματικές συνθήκες πωλήσεων στην αγορά και ήρθα σε επαφή με αμέτρητους πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες, όλοι σημαντικοί κρίκοι μιας δυνατής ομάδας!

 Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι η καθημερινότητά μου! Το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι έντονα μεταβαλλόμενο και με συνεχείς προκλήσεις. Ωστόσο η εταιρεία καταφέρνει να πρωτοπορεί και να αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς. Και νιώθω ότι η επιλογή που έκανα ήταν σωστή γιατί η εταιρεία αναπτύσσεται μαζί μ’ εμένα! Επενδύει σ’ εμένα, μου παρέχει δυνατότητες εξέλιξης και όραμα για το μέλλον. Τα άτομα της ομάδας μου με στηρίζουν και με καθοδηγούν σε κάθε μου βήμα δίνοντας μου παράλληλα ώθηση για να ξεχωρίσω και να αναδείξω τις ικανότητές μου».

Με αυτά τα λόγια, περιγράφει την εμπειρία της η Κλαίρη Αντωνακάκη, Graduate Trainee στην Coca-Cola Τρία Έψιλον που εντάχθηκε στο πρόγραμμα και το δυναμικό της εταιρείας το 2016.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον υλοποιεί κάθε χρόνο, εδώ και 27 χρόνια, το Graduate Trainee Program, ένα από τα μακροβιότερα προγράμματα απασχόλησης και επαγγελματικής εξέλιξης νέων αποφοίτων, δίνοντάς στη νέα γενιά ουσιαστικές ευκαιρίες καριέρας και μια δυναμική ώθηση για την έναρξη της επαγγελματικής της πορείας. Η υποβολή αιτήσεων για το νέο κύκλο του προγράμματος έχει ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιείται μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Οι Graduate Trainees που θα επιλεχθούν, εντάσσονται στη μεγάλη οικογένεια των 1.500 εργαζομένων που αποτελούν την καρδιά της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Μέσα από μια διετή διαδρομή θα αποκομίσουν θεωρητική και πρακτική γνώση, επαγγελματική εμπειρία και παράλληλα εξοικείωση με τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας, που δημιουργεί καθημερινά αγαπημένα προϊόντα για εκατομμύρια καταναλωτές. Το πρόγραμμα συνδυάζει εκπαίδευση σε βασικούς τομείς, projects στο προσωπικό πεδίο ενδιαφέροντος, αξιολόγηση της απόδοσης, καθώς και τοποθέτηση σε θέση εργασίας. Απώτερος στόχος για τους Graduate Trainees είναι να εξελιχθούν μέσα στην εταιρεία, αποκτώντας υψηλόβαθμες θέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, στις χώρες δραστηριοποίησης του Ομίλου Coca-Cola HBC, όπως έχουν ήδη επιτύχει περισσότεροι από 160 συμμετέχοντες.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Graduate Trainee αλλά και τις πρωτοβουλίες που η Coca-Cola Τρία Έψιλον υλοποιεί για την ανάπτυξη των νέων στο gr.coca-colahellenic.com.

Πηγή άρθρου:
https://www.thatslife.gr/slider/empeiria-tou-graduate-trainee-program-tis-coca-cola-tria-epsilon-mesa-apo-ti-matia-tis-klairis/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s