Μακεδονικός Χαλβάς

Η δική μας Καθαρά Δευτέρα!

Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και μας καλεί να βρεθούμε με αγαπημένους φίλους και οικογένεια και να στρώσουμε το παραδοσιακό, γιορτινό τραπέζι στην αυλή, στον κήπο, στη βεράντα, ή στην εξοχή!
Μακεδονικός ΧαλβάςΠαρέα με αγαπημένα πρόσωπα, μικροί και μεγάλοι γιορτάζουν την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας τηρώντας τα έθιμα, όπως το πέταγμα του χαρταετού, απολαμβάνοντας νηστίσιμους μεζέδες, ταραμά και λαγάνα που έχουν την τιμητική τους. Πρωταγωνιστής του τραπεζιού διαχρονικά είναι ο Μακεδονικός Χαλβάς που με γεύση Βανίλια, με Κακάο, με Αμύγδαλα ή με Μέλι, προσφέρει στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας μία γλύκα ξεχωριστή!
Ο Μακεδονικός Χαλβάς είναι ένα γλυκό απόλυτα ενταγμένο στη Μεσογειακή Διατροφή και παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι, με αποτέλεσμα να διατηρεί ακέραια όλα τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου αυτού σπόρου. Πλούσιος σε ασβέστιο, σίδηρο και σελήνιο, αποτελεί πηγή μαγνησίου, ψευδαργύρου και φυτικών ινών, με αποτέλεσμα να αποτελεί εξαιρετικό συμπλήρωμα για τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού. Όταν έρθει η ώρα του γλυκού επιλέγουμε Μακεδονικό Χαλβά… το Γλυκό που Κάνει Καλό!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s